Unitbouw

Siem Steur biedt flexibele ruimte oplossingen voor iedere sector. Met onze units en bouwsystemen heeft u de oplossing voor uw ruimteprobleem binnen handbereik. We zijn als geen ander in staat om uw wensen te vertalen naar praktische oplossingen. Siem Steur staat voor flexibiliteit, service en kwaliteit.

Met unitbouw is heel veel te realiseren, voor iedere branche kunnen wij de benodigde extra ruimte bieden. Van een tijdelijk kantoor, een enkel klaslokaal tot een complete woongemeenschap, de unitbouw kent eigenlijk geen beperkingen. Zelf bepaald u de grootte, de voorzieningen en het comfort van uw unit. Wanneer u iets nodig heeft voor langere termijn, dan bouwen wij een gebouw met een meer permanente uitstraling. Inclusief vloeren, gevels en daken naar keuze en compleet ingericht.

Functionele en flexibele ruimteoplossingen

Bij unitbouw worden volledige gebouwen gemonteerd met behulp van vooraf in de fabriek samengestelde modules. Deze modules met stalen frame worden geproduceerd volgens strikte normen en in fabrieksomstandigheden, zodat weersomstandigheden of moeilijke bouwterreinen geen impact hebben.