Machineonderdelen

Siem Steur Staalconstructies produceert ook met regelmaat machineonderdelen voor fabrikanten in diverse markten, tot tevredenheid van onze klanten. Onder andere aan fabrikanten in de machinebouw, petrochemische industrie en kunstmestfabrikanten. Als onderdeel kunt u denken aan trechters, transportbanden, transportschroeven, uitvalkasten, (stort)bunkers, stortkokers, poles, reclamemasten e.d.

Onze klanten vragen een hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en een goed prijs-kwaliteitverhouding. Wij voorzien hun hierin. Wij beschikken over voldoende vakmanschap om dit als een sterk staaltje af te leveren en blijven we ons vakmanschap hierin verder ontwikkelen.

Veiligheid, kwaliteit en planning hebben onze hoogste prioriteit. Wij beschikken over NEN-EN 1090, waardoor wij bevoegd zijn een CE-conformiteitsverklaring af te geven op al onze vervaardigde staalconstructies. Ons bedrijfsproces is zo ingericht dat alle afdelingen op elkaar aansluiten. Al onze monteurs hebben de juiste gecertificeerde kennis en ervaring om de projecten op de goede en veilige manier af te ronden.