Petrochemie

Specifiek maatwerk komt veel voor in de petrochemische en chemische industrie. Siem Steur Staalconstructies heeft veel kennis en ervaring in dit specialistisch werk op de vaak moeilijk bereikbare plekken.

Omdat wij bekend zijn met de vele specifieke veiligheidseisen van (petro)chemische industrieën, kunnen we de meest uiteenlopende staalconstructies leveren voor uitbreiding en/of aanpassingen bestaande bouw maar ook voor nieuwbouw. Indien gewenst voorzien van hekwerken, (kunststof)vloeren, dak- en gevelbeplating en verdere bouwkundige afwerking. De staalconstructies worden voorzien van een speciale conservering welke geschikt is voor de (petro)chemische industrie. 

Veiligheid, kwaliteit en planning hebben onze hoogste prioriteit. Wij beschikken over NEN-EN 1090, waardoor wij bevoegd zijn een CE-conformiteitsverklaring af te geven op al onze vervaardigde staalconstructies. Ons bedrijfsproces is zo ingericht dat alle afdelingen op elkaar aansluiten. Al onze monteurs hebben de juiste gecertificeerde kennis en ervaring om de projecten op de goede en veilige manier af te ronden.